Mauricio Pochettino sanoo, että Chelsealla ei ole aikeita tavoitella Kylian Mbappéa. Mbappé, 24, ei enää harjoittele joukkueensa Paris Saint-Germainin pääryhmän mukana. Jos hän ei vaihda seuraa kesän siirtoikkunassa, on vaarana, että hän ei pelaa lainkaan seurajalkapalloa ensi kaudella.

Mbappén siirtohuhut ovat ravistelleet jalkapallomaailmaa tänä kesänä. Chelseaa pidetään perinteisesti luksushankintoja suosivana seurana, ja Todd Boehly on osoittautunut maksuvalmiiksi omistajaksi, mutta Pochettinon mukaan he eivät lukeudu siihen harvalukuiseen joukkoon, joilla on varaa Mbappéen.

– Työstämme omaa todellisuuttamme, [joka] poikkeaa tästä.

Lue myös: Mauricio Pochettino asetti Chelsean omistajille rajat: ”Valmentaja on se, joka päättää”

– Minun puolestani ei ole mitään lisättävää. Tuen vain heitä. Toivon, että he löytävät ratkaisun, joka [tyydyttää] molempia osapuolia, koska olin siellä (PSG:ssä) pelaajana, kapteenina ja päävalmentajana.

Pochettino lisäsi lehdistölle, että hän on tullut hyvin toimeen Mbappén kanssa. He tekivät yhdessä töitä 18 kuukautta kausina 2020–21 ja 2021–22.

– Pidätte ihan liian suurta hälyä. Se on erittäin herkkä tilanne, joka pitää ratkaista Pariisissa.

Mbappéa viedään siirtohuhuissa erityisesti Real Madridiin ja saudiseura Al-Hilaliin.