Manchester Cityn laitapuolustaja João Cancelo on entistä lähempänä siirtoa Barcelonaan.

Siirtomarkkinoiden erikoistuntija Fabrizio Romano on sinkauttanut sosiaaliseen mediaan viestisarjan, jonka mukaan Cancelo on hyväksynyt Barcelonan sopimustarjouksen henkilökohtaiset ehdot. Neuvotteluja käydään enää seurojen kesken.

Ousmane Démbélen siirto Barcelonasta Paris Saint-Germainiin on ajan kysymys. Barça siirtää kaupasta saamiaan rahoja mahdolliseen Cancelon siirtomaksuun.

Cancelolle voisi olla vielä pelillistä käyttöä Cityssä, mutta syyt myyntiin ovat selvät. Kuva hänestä on itse asiassa muotoutunut kahta tietä. Yhtäältä hänet tiedetään erittäin hyökkäysvoimaiseksi ja tehokkaaksi puolustajaksi, tässä mielessä hän on maailman korkeinta huippua. Toisaalta hän myrkyttää herkästi joukkueensa ilmapiirin ja leikkaa menestykseltä siipiä, jos avauksen paikasta syntyy kamppailua. Tämän takia Bayern München torjui hänet.

Barcelonassa avauskokoonpanon paikka on auki, minkä myös joukkueen päävalmentaja Xavi Hernandez on julkisuudessa vahvistanut.