Entinen Valioliiga-vahti Shay Given kyseenalaistaa Arsenalin värväyksen tuoda Brentford-torjuja David Raya seuraan. Espanjalainen on liittymässä Tykkimiehiin kolmen miljoonan punnan lainasopimuksella, johon sisältyy 30 miljoonan punnan osto-optio.

Raya tulee kilpailemaan Arsenalissa peliajasta nykyisen ykkösvaihtoehdon Aaron Ramsdalen kanssa. Given ei näe tilanteen palvelevan Englannin maajoukkueen torjujaa.

– En usko että Raya jättäisi Brentfordin, jonka ykkösvahti hän on ollakseen Arsenalin kakkosvahti. Minä en lähtisi hänen asemassaan mihinkään seuraan kakkosvahdiksi, Given arvosteli BBC:n Match of the Day -ohjelmassa.

– En ymmärrä miksi Mikel Arteta haluaa hänet. Heidän maalivahtivalmentajansa työskenteli Brentfordissa, joten hänellä on syynsä hankinnalle. Ehkä hänelle on luvattu ykkösvahdin minuutteja. En olisi Ramsdalena tyytyväinen.

– Silloin ollaan aina hieman reunalla. Sitä ei halua maalivahtina, vaan haluat pelata. Haluat valmentajasi tuen ja vakuuden ykkösvahdin roolista, irlantilainen selitti.

Arsenal voitti avauskierroksella Nottingham Forestin 2-1-lukemin. Raya ei ollut vielä tuolloin mukana kokoonpanossa.

LUE MYÖS!