Hakim Ziyech on jättämässä Chelsean.

Guardianin saamien tietojen mukaan Ziyech on siirtymässä Galatasarayn riveihin. Lähde kertoo seurojen päässeen alustavaan yhteisymmärrykseen pysyvästä siirrosta. Ziyechin on määrä mennä tuota pikaa Galatasarayn lääkärintarkastukseen.

Ziyech, 30, matkustaa keskiviikkona Istanbuliin.

Marokkolaispelaaja oli siirtymässä aiemmin kesällä saudiarabialaisseura Al-Nassrin riveihin, mutta tuolloin esille tullut polvivamma vesitti siirron, joten lääkärintarkastuksen läpäiseminen Turkissa on asia erikseen.

Ziyech on ollut jo pitkään lähdössä Chelseasta. Tammikuussa Ziyech oli siirtymässä PSG:hen ja oli jo läpäissyt ranskalaisjätin lääkärintarkastuksen, mutta seurat eivät lopulta päässeetkään sopuun siirrosta. Chelsea ei ehtinyt lähettää ajoissa siirtodokumentteja PSG:lle ja siirtoikkuna ehti mennä kiinni ennen siirron virallistumista.

Ziyech on edustanut Chelseaa kolmen vuoden ajan.

Chelsea hankki Ziyechin Ajaxista 40 miljoonalla eurolla kesällä 2020, mutta pelaaja ei ole missään vaiheessa noussut sen suurempaan rooliin Lontoossa. Viime kaudella Ziyech pelasi alle tuhat minuuttia Chelseassa, vaikkei ollut missään vaiheessa loukkaantuneena.