Manchester City on kiinnostunut West Hamin keskikenttäpelaajasta Lucas Paquetásta, kertoo Telegraph.

City on tavoitellut Paquetáa, 25, tänä kesänä jo jonkin aikaa, mutta manchesterilaisten kiinnostus brassitaituria kohtaan lienee kasvanut entisestään Kevin de Bruynen loukkaantumisen myötä.

De Bruyne, 32, pelasi Valioliigan avauskierroksella Burnleyä vastaan vain 23 minuuttia, koska hän loukkasi takareitensä ja joutui jättämään pelin kesken.

Belgialaistähdelle kävi samoin viime kesäkuussa Mestarien liigan finaalissa Internazionalea vastaan, eikä hän pelannut sen takia kesän harjoitusotteluissa minuuttiakaan.

Cityn manageri Pep Guardiola on sanonut, että de Bruyne saattaa olla sivussa jopa neljä kuukautta, jos hänen jalkansa operoidaan.

Telegraphin mukaan Paquetálla on sopimuksessaan vajaan sadan miljoonan euron ulosostoklausuuli, joka tulee voimaan ensi kesänä. West Hamilla ei ole kuitenkaan haluja tai tarvetta luopua hänestä sen halvemmalla tässä siirtoikkunassa.

Hammersin manageri David Moyes on vahvistanut, että seura on hylännyt Paquetásta yhden Manchester Cityn tarjouksen, joka ei ollut ”tarpeeksi lähellä” lontoolaisten asettamaa hintalappua. Tiettävästi tuo suullinen tarjous oli 80 miljoonan euron luokkaa.

Paquetá siirtyi West Hamiin vuosi sittern Lyonista 43 miljoonalla eurolla, ja hänen sopimuksensa on voimassa vielä neljä kautta.

Joidenkin lehtitietojen mukaan Paquetá on jo päässyt Manchester Cityn kanssa sopuun kuusivuotisesta sopimuksesta, mutta seurojen on vielä päästävä yhteisymmärrykseen hänen hinnastaan.

Lue lisää siirtouutisia: