Newcastle on kiinnostunut Chelsean Lewis Hallista, kertoo Athletic.

Athleticin mukaan Newcastle ja Chelsea neuvottelevat parhaillaan Hallin siirrosta. Newcastle on tehnyt uuden tarjouksen Hallista. Chelsea on asettanut 18-vuotiaalle laitapuolustajalleen noin 40 miljoonan euron hintalapun.

Chelsea halusi aluksi lähettää nuorukaisen lainalle, mutta Hall haluaa ennemmin pysyvän siirron.

Hall pelasi viime kaudella 11 ottelua Chelsean edustusjoukkueessa.

Crystal Palace oli halukas lainaamaan laitapuolustajan, mutta pelaaja siirtyy ennemmin pysyvästi Newcastleen. Athleticin mukaan Hall oli nuorempana Newcastlen kannattaja. Mestarien liigassa ja Eddie Howen alaisuudessa pelaaminen kiinnostaa Hallia.

Chelsea saisi mukaan merkittävän jatkosiirtoprosentin, jos se myy Hallin Newcastleen.

Hall kuuluu Englannin alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen.