Fulhamin tähtihyökkääjä Aleksandar Mitrović on siirtymässä Saudi-Arabian kärkiseuraan Al-Hilaliin, kertoo Fabrizio Romano.

Mitrović, 28, pääsi jo kolme viikkoa sitten Al-Hilalin kanssa sopuun kolmen vuoden sopimuksesta. Fulhamin on määrä kuitata siirrosta yli 50 miljoonaa euroa.

Serbialaishyökkääjä suorittaa lääkärintarkastuksensa Pariisissa, josta hän lentää vielä lauantaina Riadiin.

Uutisoimme viime kuussa Sky Sportsin tietojen pohjalta, että Mitrović oli kertonut läheisilleen, ettei hän ei aio enää ikinä pelata Fulhamin paidassa. Serbialaiskärki oli raivoissaan Fulhamille, koska hän koki, että seuran asettama hintalappu estäisi häntä siirtymästä muualle. Al-Hilal oli tuolloin tehnyt hänestä kaksi tarjousta.

Fulhamin päävalmentaja Marco Silva sanoi perjantaina, että hän ei ole tietoinen lehtiraporteista, joiden mukaan lontoolaisseura on hyväksynyt Al-Hilalin kolmannen tarjouksen Mitrovićista.

– Minä en ole saanut tällaista tietoa. Bisnespuoli ja tämä tilanne, meillä on [muita] ihmisiä, jotka huolehtivat siitä, sanoi Silva.

Mitrović on ollut Fulhamin tehokkain maalintekijä yhtä vaille jokaisella kaudella siitä lähtien, kun hän liittyi seuraan Newcastlesta viisi vuotta sitten.

Linkki Instagramiin.