Manchester United harkitsee tekevänsä tarjouksen Tottenhamin keskikenttäpelaajasta Pierre-Emile Højbjergistä, kertoo Telegraph.

Tottenham on valmis luopumaan Tanskan maajoukkuepelaajasta, jota on tarjottu Unitedille.

Aiemmin tänä kesänä Tottenham hyväksyi Atlético Madridin 35 miljoonan euron tarjouksen Højbjergistä, 28, mutta hän ei päässyt espanjalaisjätin kanssa henkilökohtaisista ehdoistaan sopuun.

Højbjerg on hylännyt tänä kesänä myös erittäin rahakkaan tarjouksen Saudi-Arabiasta. Hän on lukeutunut aiemmilla kolmella kaudellaan Tottenhamin luottopelaajiin, mutta Spursin uusi päävalmentaja Ange Postecoglou suosii muita pelaajia keskikentällä.

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag on ilmoittanut seuralle, että hän haluaisi uuden keskikenttäpelaajan. United on tavoitellut myös Fiorentinan Sofyan Amrabatia, 27, mutta Marokon maajoukkuepelaajan edustajat ovat turhautuneet siihen, kuinka kauan neuvotteluissa on kestänyt.

Unitedin on todennäköisesti saatava ensin rahaa kassaa ennen kuin se voi tehdä lisää hankintoja. Manchesterilaiset tavoittelevat siirtoikkunan loppusuoralla myös vasenta laitapakkia Luke Shaw’n loukkaantumisen takia.