Manchester United on kartoittanut vahvistuksia vasemman laitapakin tontilleen Luke Shaw’n loukkaantumisen myötä, kertoo Telegraph.

Shaw, 28, on todennäköisesti sivussa marraskuuhun saakka lihasvamman takia ja hänen kirittäjänsä Tyrell Malacia kärsii parhaillaan polvivaivasta.

Edellisessä ottelussa Unitedin vasempana pakkina pelasi Diogo Dalot, jolla oli suuria vaikeuksia tontilla.

Telegraphin mukaan manchesterilaiset ovat kiinnostuneita ainakin Chelsean Marc Cucurellasta, Barcelonan Marcos Alonsosta sekä Tottenhamin Sergio Reguilónista.

Cucurella, 25, ei ole saanut tällä kaudella vielä minuuttiakaan peliaikaa, ja hän on saattanut pudota pelipaikkansa nokkimisjärjestyksessä jopa kolmanneksi. United on alustavasti tiedustellut espanjalaispuolustajaa lainalle, mutta jää nähtäväksi, haluaako Chelsea auttaa suoraa kilpailijaansa.

Manchester United on tiedustellut myös Alonsosta, 32, joka on viettänyt Barcelonassa vuoden siirryttyään seuraan viime kesänä Chelseasta. Kokeneella espanjalaispakilla on 179 ottelun verran kokemusta Valioliigasta.

Reguilónin, 26, perässä United oli jo vuonna 2020, mutta hän siirtyi tuolloin Tottenhamiin ja manchesterilaiset päätyivät hankkimaan Alex Tellesin, joka siirtyi tänä kesänä Saudi-Arabiaan. Tottenham on valmis luopumaan Reguilónista, mutta espanjalaispakin perässä on myös Fulham, joka on pidemmällä neuvotteluissaan Spursin kanssa.