Fulham voitti tiistaina Tottenhamin kotikentällään rangaistuspotkukilpailun päätteeksi liigacupin toisella kierroksella.

Kotijoukkue siirtyi johtoon 19. minuutilla tuurin avittamana. Tom Cairney harhautteli Emerson Royalia ja lähetti syötön maalille. Fulhamin pelaajaa ei jatkajaksi löytynyt, mutta pallo kimposi Micky van de Venin jalasta Tottenhamin omaan maaliin.

Tottenham tuli tasoihin vajaan tunnin kohdalla erikoisissa olosuhteissa. Fulham joutui pelaamaan hetkellisesti alivoimalla, koska Kenny Teten toinen nappulakenkä meni rikki, eikä hänelle ilmeisesti löytynyt vaihtopenkiltä uutta kenkää, joten hänen oli juostava kesken pelin pukuhuoneeseen. Hollantilaispakki ei ollut vielä ehtinyt palata kentälle, kun Richarlison puski Spursin tasoihin. Keskitys lähti vieläpä juuri Teten laidalta.

Ratkaisua ei syntynyt varsinaisen peliajan puitteissa, joten vuorossa oli rangaistuspotkukilpailu. Fulham voitti pilkut 5-3, kun ainoana vetäjänä epäonnistui Spursin Davinson Sánchez. Viimeisestä ja ratkaisevasta potkusta vastasi uudella kengällään Tete.

Liigacupissa 12 Valioliiga-joukkuetta tulee mukaan toisella kierroksella ja europeleihin osallistuvat Valioliiga-joukkueet hyppäävät kolmannella mukaan.

𝐀𝐅𝐂 𝐀𝐉𝐀𝐗 💎

@TheEuropeanLad
📸 - Kenny Tete was rushing back inside to get a new shoe, after which Fulham conceded straight away.

Linkki twiittiin.