Harry Kane siirtyi aiemmin elokuussa Tottenhamista Bayern Müncheniin.

Bayern maksoi hyökkääjästä yli sata miljoonaa euroa. Kane allekirjoitti Bayernin kanssa nelivuotisen sopimuksen.

Kane, 30, oli edustanut ennen Bayern-siirtoaan koko ammattilaisuransa kasvattajaseuraansa Tottenhamia muutamaa nuoruusvuosien lainaa lukuun ottamatta.

Tottenhamille Kanen menetys oli luonnollisesti valtava takaisku suuresta siirtosummasta huolimatta, sillä hyökkääjä oli seuran keulakuva ja valovoimaisin tähti. Kane iski viime kaudella 30 maalia Valioliigassa ja on 280 maalillaan Tottenhamin seurahistorian paras maalintekijä.

Telegraphin saamien tietojen mukaan Tottenham kielsi Kanea saapumasta seuran harjoituskeskukseen, kun siirtoneuvottelut olivat loppusuoralla. Tottenhamin mielestä se olisi ollut asiatonta. Kane ei päässyt siten hyvästelemään joukkuetovereitaan kasvotusten, eikä hakemaan henkilökohtaisia tavaroitaan. Tavarat lähetettiin sittemmin Kanelle Müncheniin.

Kane halusi vierailla perheensä kanssa myös Tottenhamin kotistadionin aitiossaan, mutta seura kielsi senkin ja lähetti aitiossa sijainneet tavarat niin ikään myöhemmin Müncheniin.

Kane olisi myös halunnut harjoitella Tottenhamin kanssa ennen silloista Brentford-ottelua siltä varalta, että Bayern-siirto ei lopulta toteutuisikaan, mutta lontoolaisseura esti sen.