Nottingham Forest on vahvistanut hankkineensa laitapelaaja Callum Hudson-Odoin Chelseasta.

Englannin A-maajoukkueessakin esiintynyt Hudson-Odoi, 22, oli nuorempana todellisessa superlupauksen maineessa, mutta hän ei onnistunut nousemaan Chelseassa odotetunlaiseen rooliin.

Kaikkiaan Hudson-Odoi pelasi Chelsean ykkösmiehistössä 126 ottelua. Viime kauden hän vietti lainalla Bayer Leverkusenissa.

Athleticin mukaan Forest maksaa Hudson-Odoista alustavasti vain 3.5 miljoonaa euroa ja mahdollisesti myöhemmin 2.3 miljoonaa euroa bonuksina. Lisäksi Chelsea saa osuuden hänen seuraavasta siirtokorvauksestaan, jos Forest päättää kaupata pelaajan eteenpäin.

Vielä pari vuotta sitten olisi ollut vaikea uskoa, että Hudson-Odoi vaihtaa seuraa muutaman miljoonan euron siirtokorvauksella. Bayern München teki aikoinaan hänestä useammankin tarjouksen, joista yksi oli yli 80 miljoonaa euroa. Osaltaan pientä siirtosummaa selittää se, että Hudson-Odoin ja Chelsean sopimusta oli enää vuosi jäljellä.

Nottingham Forestissa Hudson-Odoita odottaa tuttu valmentaja, sillä hän pelasi Steve Cooperin alaisuudessa alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa. Laituri on solminut Forestin kanssa kolmen vuoden sopimuksen.

Nottingham Forest

@NFFC
Nottingham Forest is delighted to announce the signing of Callum Hudson-Odoi ✍️

#NFFC | #WelcomeCallum 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Linkki twiittiin.