Nottingham Forest teki siirtoikkunan takarajapäivänä peräti seitsemän uutta hankintaa. Forest tiedotti myöhään perjantaina PSV Eindhovenin keskikenttäpelaajan Ibrahim Sangaren, AC Milan -hyökkääjän Divock Origin ja Norwich-puolustajan Andrew Omobamidelen värväyksistä.

Forest maksaa Sangaresta, 25, 30 miljoonan punnan siirtokorvauksen. Norsunluurannikkon maajoukkuepelaajan sopimus on viisivuotinen.

Omobamidelesta, 21, puolestaan pulitettiin 11 miljoonaa puntaa. Topparin sopimus on niin ikään viisivuotinen.

Origin, 28, kohdalla kyseessä on lainasopimus.

Sangare pelasi PSV:ssä kolmen vuoden ajan liityttyään seuraan kesällä 2020 Toulousesta. Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja on tehnyt tällä kaudella kaksi maalia Mestarien liigan karsinnoissa ja esiintynyt kahdessa Eredivisien ottelussa.

Omobamidele nousi Norwichin edustusjoukkueeseen tammikuussa 2021. Hän on pelannut Mestaruussarjassa vaiin 18 minuuttia tämän kauden aikana.

Origi muistetaan aiemmin Valioliigasta Liverpoolin riveistä. Belgian maajoukkuehyökkääjä tehtaili tuolloin 107 Valioliiga-otteluun 22 maalia ja syötti 10 osumaa.

Forest hankki siirtoikkunan takarajapäivänä myös laitapuolustaja Nuno Tavaresin (Arsenal), laituri Callum Hudson-Odoin (Chelsea), maalivahti Odysseas Vlachodimosin (Benfica) ja keskikenttäpelaaja Nicolas Dominguezin (Bologna).

LUE MYÖS!