Manchester City ja Barcelona saivat lopulta kaupat tehtyä: João Cancelo siirtyy lainalle Kataloniaan.

Pitkään sitä hierottiin ja erilaisia konsepteja kehiteltiin. Lopulta siirto on puhdas laina ilman osto-optiota, joskin on täysin mahdollista, että Cancelo siirtyy pysyvästi Barcaan ensi kesänä. Barcelona ei myöskään maksa lainasta korvausta, toisin kuin kesän aikana uumoiltiin. Ja kaiken lisäksi Cancelo oli valmis leikkaamaan palkkaansa, jotta Barca sai hänet mahtumaan palkkakattonsa alle.

29-vuotias Cancelo oli aika isossakin roolissa hetkellisesti Cityssä. Kun rooli pieneni, sukset menivät ristiin päävalmentaja Pep Guardiolan kanssa ja se oli lopun alkua. Viime kevääksi Cancelo jo lainattiin Bayern Müncheniin.

Citylle Cancelo ei ole pelillisesti valtava menetys, sillä nykytyylillä Guardiola tykkää peluuttaa enempi toppareita myös laitapakkien tonteilla.

LUE MYÖS