Sofyan Amrabat oli Manchester Unitedin suurhankinta siirtoikkunan takarajalla. Athleticin tietojen mukaan keskikenttäpelaajalta löydettiin lääkärintarkastuksessa selkävaiva, mutta United ajoi siitä huolimatta siirron maaliin.

United maksoi Amrabatin, 27, seuralle Fiorentinalle 10 miljoonan euron lainakorvauksen ja sisällytti 20 miljoonan euron osto-option kauppaan. Seura ei uskonut Marokon maajoukkuepelaajan vamman olevan vakava tai estävän siirron toteuttamista.

Amrabatilla oli selkäongelmia myös Qatarin MM-kisoissa. Hän paljasti aiemmin pelanneensa neljännesvälierissä Espanjaa vastaan kipulääkkeiden voimin.

Amrabatin Marokko selvisi kisoissa neljän parhaan joukkoon ensimmäisenä afrikkalaismaana MM-historiassa.

Amrabat ei ole pelannut tällä kaudella minuuttiakaan Italian Serie A:ssa.

LUE MYÖS!