Everton ja Al-Ettifaq ovat päässeet sopuun laitahyökkääjä Demarai Grayn siirrosta Saudi-Arabiaan, kertoo Athletic.

Gray, 27, on suorittanut lääkärintarkastuksensa, ja hänen odotetaan allekirjoittavan neljän vuoden sopimus uuden seuransa kanssa.

Everton tuli tiistaina lukuisten keskustelujen jälkeen siihen lopputulokseen, että se haluaa myydä Grayn, jolla on vuosi jäljellä jatko-optiollista sopimustaan.

Aiemmin kesällä Gray neuvotteli siirrosta Fulhamiin, ja hänen perässään oli myös seuroja Turkista sekä Saudi-Arabiasta. Muutama päivä sitten Jamaikan maajoukkuelaituri kritisoi Instagramissa ilmeisesti Evertonin manageria Sean Dychea.

– Evertonin kannattajat ovat aina olleet mahtavia minua kohtaan, mutta on niin vaikea pelata sellaisen ihmisen alaisuudessa, joka ei osoita sinulle kunnioitusta ihmisenä.

Gray ei ole ollut tällä kaudella kertaakaan Evertonin kokoonpanossa. Viime päivinä hän on myös kieltäytynyt harjoittelemasta Toffeesin kanssa saadakseen siirron läpi.

– Demarai kertoi meille, että siirto on maalissa, mikä oli mielenkiintoista kuulla pelaajalta. Me muistutimme häntä siitä faktasta, että yksikään siirto ei toteudu, ellei tämä seura sano niin, kommentoi Dyche tiistaina.

Everton päätti, että se ei halua pitää riveissään pelaajaa, joka ei halua jatkaa pelaamista seurassa.

Al-Ettifaqia valmentaa Liverpool-legenda Steven Gerrard, joka sai 11 kuukautta sitten kenkää Aston Villasta. Athleticin mukaan Gerrard oli isossa roolissa houkuttelemassa Grayta Lähi-itään.

Gerrardin Al-Ettifaq on hankkinut riveihinsä myös Anfieldilta tutut Jordan Hendersonin ja Georginio Wijnaldumin.

Linkki twiittiin.