Manchester Unitedin pelaajat ”ovat saaneet tarpeekseen” laitahyökkääjä Jadon Sanchosta, kertoo ESPN sisäpiirilähteensä tietoihin pohjaten.

Unitedin manageri Erik ten Hag sanoi edellisen sarjaottelun yhteydessä julkisesti, että Sancho, 23, jätettiin kokoonpanon ulkopuolelle Arsenalia vastaan, koska hän ei ollut esiintynyt harjoituksissa vaaditulla tasolla.

Sancho vastasi valmentajan väitteeseen sosiaalisessa mediassa

– Älkää uskoko kaikkea lukemaanne! En anna ihmisten sanoa täysin epätosia asioita. Olen käyttäytynyt harjoituksissa erittäin hyvin tällä viikolla. Uskon, että tähän asiaan on muitakin syitä, joita en lähde avaamaan. Olen ollut syntipukki jo pitkään, mikä ei ole reilua! kirjoitti Sancho X:ssä.

– Haluan vain pelata jalkapalloa hymy huulillani ja auttaa joukkuettani. Kunnioitan valmennusryhmän jokaista päätöstä, pelaan fantastisten pelaajien kanssa ja olen kiitollinen siitä, että saan tehdä sitä, koska jokainen viikko on haaste. Jatkan taistelua tämän seuran puolesta, tapahtui mitä tahansa!

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Ottelun jälkeen ten Hag vielä täsmensi, että Sanchoa ei ollut jätetty kotiin kurinpidollisista syistä, vaan nimenomaan harjoituksissa nähtyjen suoritusten takia.

Sky Sportsin tietojen mukaan Sancho keskustelee meneillään olevan maajoukkuetauon kanssa Manchester Unitedin valmennusryhmän kanssa. Osapuolten yhteinen tahto on yhä, että hän pääsisi vielä takaisin omalle tasolleen.

Joukkuekaverien reaktio

ESPN:n sisäpiirilähteen mukaan Unitedin pelaajat eivät ole erityisen sympaattisia Sanchoa kohtaan. Joukkueessa ei katsottu hyvällä englantilaislaiturin julkista vastausta ten Hagille, mutta pelaajat eivät myöskään yllättyneet Sanchon reaktiosta.

Manchester United hankki Sanchon kaksi vuotta sitten Borussia Dortmundista 85 miljoonalla eurolla, mutta hän on ollut Old Traffordilla kuin varjo entisestään.

Viime kaudella Sancho oli yli kolme kuukautta sivussa tositoimista mysteerisen tauon takia. Hän vetäytyi sosiaalisesta mediasta ja matkusti ten Hagin suosittelemien henkilökohtaisten valmentajien kanssa treenaamaan Hollantiin löytääkseen vireensä ja itseluottamuksensa uudestaan.

Sanchon tilanteesta kerrottiin niukasti julkisuuteen, mutta ten Hag sanoi, että kyse oli sekä fyysisistä että henkisistä ongelmista.

Kaikkiaan Sancho on pelannut Manchester Unitedissa 82 ottelua tehden niissä yhteensä 12 maalia ja syöttäen kuusi. Englannin A-maajoukkueessa hän on esiintynyt 23 kertaa, mutta niistä viimeisin oli lähes kaksi vuotta sitten.