Antony on tehnyt liikkeen puolustaakseen itseään. Manchester United -laituri on vuotanut julkisuuteen henkilökohtaisia WhatsApp-viestejään todistusaineistona häntä pahoinpitelystä syyttävää Ingrid Lanaa vastaan.

Pankkiirina työskentelevä Lana, 33, väitti aiemmin brasilialaisen Record TV:n haastattelussa Antonyn käyttäytyneen väkivaltaisesti häntä kohtaan. Naisen kertoman mukaan Manchester United -pelaaja oli työntänyt hänet seinää vasten, jonka seurauksensa Lana oli lyönyt päänsä..

Antony otti tilanteen sunnuntaina haltuunsa julkaisemalla neljä näyttökuvaa WhatsApp -keskusteluistaan väitetysti Lanan kanssa.

– En olisi halunnut tehdä tätä, mutta olen julkaissut pienen osan viestejä Ingridin kanssa. Ne todistavat, että meillä oli vain yksi intiimi tapaaminen, johon oli molempien suostumus. Tämä asia huijarin kanssa tullaan ratkaisemaan oikeudessa, Antony kirjoitti Instagram-tarinassaan.

Daily Mailin tietojen mukaan yhdessä viesteistä Antonyn kanssa keskusteleva henkilö kertoo voivansa odottaa jalkapalloilijaa alasti sängyssä, jos hän haluaa sitä. Toisessa United-pelaaja on ärsyyntynyt henkilön otettua näyttökuvia keskusteluista ja pyytää poistamaan nämä.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🎙️ Antony on Instagram: “I wouldn't like to, but I am being forced to publish a small part of the whatsapp conversations with Ingrid, which proves that we have only had one date, intimate and consensual. This issue with this impostor will be resolved in justice.”

Sao Paulon poliisi on tutkinut Antonya hänen entisen naisystävänsä Gabriela Cavallinin syytettyä häntä kolmesta eri pahoinpitelystä. Viime viikon torstaina Lana ja toinen nainen lakia opiskeleva Rayssa de Fraitas esittivät myös syytöksiä brassihyökkääjää vastaan.

De Fraitas väitti tarvinneensa sairaalahoitoa Antonyn ja brasilialaisen jalkapalloilijan Dudun entisen vaimon Mallu Ohanan hyökättyä hänen päälleen viime vuoden lokakuussa. Väitetty pahoinpitely tapahtui Antonyn Land Rover -autossa, kun kolmikko poistui yökerhosta.

United vahvisti sunnuntaina Antonyn poistuvan toistaiseksi seuran vahvuudesta. Pelaajaa ei olla hyllytetty, vaan hänelle annettu aikaa puolustaa itseään syytöksiä vastaan.

LUE MYÖS!