Anthony Martial on edustanut Manchester Unitedia kahdeksan vuoden ajan.

Manchester United hankki Martialin 60 miljoonalla eurolla AS Monacosta kesällä 2015. Martialin, 27, nykyinen sopimus seuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Martial ei ole onnistunut vastaamaan suuriin odotuksiin Manchester Unitedissa, vaikka onkin edustanut seuraa jo vuosien ajan. Ranskalaishyökkääjä on kuulunut joukkueen ykkösavauskokoonpanoon vain muutaman kauden ajan. Ensimmäisellä kaudellaan Martial sai mukavasti vastuuta. Lisäksi kaudella 2019-20 Martial kuului avauskokoonpanoon ja viimeisteli tuolloin 17 maalia Valioliigassa.

Pelaajaurallaan yli 120 maalia Manchester Unitedin paidassa viimeistellyt ja seuran kanssa muun muassa viidesti Valioliigan mestaruutta juhlinut Andy Cole kertoi mielipiteensä Martialista.

– Martial on ollut Manchester Unitedissa kahdeksan vuoden ajan, mutta ei ole vielä rikkonut edes sadan maalin rajapyykkiä (301 ottelua, 88 maalia). Se on uskomatonta. Puhumme Manchester Unitedin keskushyökkääjästä ja hän on pelannut vuosien saatossa loistavissa joukkueissa. Martialin paras saldo on 17 maalia kaudessa.

– Hänellä on ollut enemmän kuin riittävästi aikaa ja mahdollisuuksia näyttääkseen tasonsa Manchester Unitedille, mutta ikävä kyllä hän ei ole onnistunut siinä, Cole totesi Mirrorille.