Newcastlen seurajohdolla on täysi luotto manageri Eddie Hoween, vaikka joukkueen kausi on alkanut vaikeasti, kertoo Telegraph.

Magpies voitti Valioliigan avauskierroksella Aston Villan 5-1, mutta sen jälkeen se on kärsinyt kolme peräkkäistä tappiota – Manchester Citylle, Liverpoolille ja Brightonille.

Newcastlen otteluohjelma on ollut todella haastava, mutta tulokset ovat silti herättäneet kysymyksiä. Howen joukkue hävisi koko viime kauden aikana Valioliigassa vain viisi peliä, ja nyt sen tappiosarake näyttää jo kolmea.

Telegraphin mukaan Newcastlen puheenjohtaja Yasir Al-Rumayyan luottaa kuitenkin yhä Hoween ja muihin ihmisiin, joiden käsiin hän on antanut seuran päivittäisen johtamisen. Al-Rumayyan ja muu seurajohto haluavat suojella Howea haluamattomalta paineelta managerin toisella täydellä kaudella.

Newcastlen johtoporras osasi etukäteen odottaa, että tästä kaudesta saattaisi tulla vaikeampi kuin edellisestä. Al-Rumayyanille on huomautettu, että Mestarien liigaan yllättäen päässeet joukkueet – kuten Newcastle – saattavat kärsiä pudotuksen seuraavan kauden sarjasijoituksessaan.

Seurajohto ei ole katsonut tarpeeksi ilmoittaa Howelle erikseen, että hän nauttii yhä heidän luottamustaan.

Tulevana viikonloppuna Newcastle isännöi Brentfordia Valioliigassa ja ensi viikolla Magpies vierailee AC Milanin luona Mestarien liigan lohkovaiheen avausottelussaan. Lohkoa on ennakkoon povattu koko turnauksen haastavimmaksi, sillä Newcastlen ja Milanin lisäksi siinä kisaavat myös Paris Saint-Germain ja Borussia Dortmund.

Telegraph Football

@TeleFootball
'Slow start to the campaign means there are more difficult questions being asked of the manager and the players'

✍️ exclusive from @LukeEdwardsTele

#TelegraphFootball I #NUFC

Linkki twiittiin.