Toppari Kurt Zouma jatkaa West Hamin kapteenina kauden loppuun saakka.

Hammersin kapteeninnauha jäi viime kauden jälkeen vapaaksi Declan Ricen siirryttyä Arsenaliin.

West Ham ei ole erikseen tiedottanut uudesta kipparista, mutta Zouma, 28, on johdattanut joukkueen ensimmäisiin otteluihin nauha kädessään. Perjantain lehdistötilaisuudessaan manageri David Moyes vahvisti, että ranskalaispuolustaja jatkaa roolissa.

– Kurt jatkaa kapteenina, hän on tehnyt hyvää työtä. Olemme voittaneet kolme ottelua ja pelanneet yhdessä tasan, joten hän jatkaa roolissa.

Athleticin mukaan Moyes on jakanut varakapteenin roolin usealle kokeneelle pelaajalle.

Zouman rooli kapteenina on herättänyt keskustelua viime vuoden tapahtumien takia. Ranskalaistopparista tuli julki videomateriaalia, jossa hän potkaisi lemmikkikissaansa. Zouma pyysi tekoaan anteeksi ja West Ham määräsi hänelle kahden viikon sakot. Lisäksi Zouma sai viiden vuoden kissanomistamiskiellon ja hänet tuomittiin 180 tunnin yhdyskuntapalveluun.

West Ham (C)entral 🏆

@WestHam_Central
BREAKING: David Moyes says Kurt Zouma will remain West Ham's captain.

Linkki twiittiin.