Martin Ødegaard on noussut viime vuosina Arsenalin ehdottomaksi luottopelaajaksi.

Joukkueen kapteeni pelaa hienoa alkukautta. Neljässä sarjaottelussa on syntynyt kaksi maalia.

Ødegaardin viime kausi Arsenalissa oli loistava. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja iski Valioliigassa 15 maalia ja antoi kahdeksan maalisyöttöä, kun Arsenal taisteli mestaruudesta aina viimeisille kierroksille saakka.

Ødegaardin, 24, nykyinen sopimus Arsenalin kanssa päättyy kesällä 2025. 

Arsenal-luotsi Mikel Arteta otti kantaa Ødegaardin jatkosopimusneuvotteluihin.

– Ødegaard on kapteenimme ja hyvin tärkeä pelaaja joukkueelle. Hän on tärkeä pelaaja niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Olemme todella tyytyväisiä Ødegaardiin ja haluamme hänen jatkavan täällä pitkään. Olen optimistinen jatkosopimuksen suhteen. Olemme hyvää pataa Ødegaardin ja hänen agenttinsa kanssa. Kun pääsemme sopuun jatkosopimuksesta, ilmoitamme siitä, Arteta lupasi.

Arsenal kohtaa sunnuntaina Evertonin Valioliigassa.