David Beckham saa oman televisiosarjansa. Kysymyksessä on luonteeltaan dokumentaarinen sarja. Sen jakelusta vastaa Netflix, eli se julkaistaan samannimisessä suoratoistopalvelussa 4. lokakuuta.

Beckhamissa on neljä jaksoa, joissa käsitellään pelaajan elämää ja uraa. Hän puhuu esimerkiksi välirikostaan Alex Fergusonin kanssa, pakko-oireisesta häiriöstään ja suhteestaan Victoria Beckhamiin. Sarjan on ohjannut Oscar-voittaja Fisher Stevens (Before the Flood ja The Cove – meren salaisuus).

Sarjan synopsiksessa luvataan, että Beckham puhuu elämästään ja teoistaan avoimesti, mutta mainospuheisiin on syytä suhtautua varauksella. Sarjaa on ollut mukana tuottamassa Beckhamin oma tuotantoyhtiö Studio 99. Se, että dokumentin kohde on itse mukana ohjelman teossa, on yleensä varma merkki maksetusta mainoksesta.