Arsenal pelasi keskiviikkona ensimmäisen pelinsä Mestarien liigassa sitten kevään 2017. Se kuritti lohkoavauksessaan PSV Eindhovenia lukemin 4–0. Arsenalin ei tarvinnut venyä parhaimpaansa. Hollantilaisjoukkueen valmennus ei löytänyt vaihdoistakaan lääkkeitä lontoolaisten horjuttamiseksi.

Arsenal aloitti rytinällä, ja Bukayo Saka teki ensimmäisen maalin jo kahdeksannella minuutilla. Maali oli samalla hänen uransa ensimmäinen Mestarien liigassa.

Saka oli vahvasti mukana myös Arsenalin toisessa maalissa, kun hän toi pallon PSV:n rangaistusalueelle ja antoi poikittaissyötön Leandro Trossardille, jonka laaki painui tolpan juuresta verkkoon. Sama trendi jatkui Arsenalin kolmannessa maalissa: edellisen osuman viimeistellyt Trossard keskitti, ja tällä kertaa oli Gabriel Jesusin vuoro maalata.

Martin Ødegaard teki Arsenalin neljännen maalin toisella puoliajalla.

Missään vaiheessa ei tarvinnut jännittää voittajan puolesta. PSV antoi tahtomattaan muistutuksen siitä, miksi niin moni altavastaaja tyytyy Mestarien liigassa ”parkkeeraamaan bussin”. Joukkue lähti otteluun hyökkäysvoittoisesti ja maksoi siitä kovan hinnan.

Näin Arsenal sai unelmastartin B-lohkoon. Sen urakka Mestarien liigan lohkovaiheessa jatkuu tiistaina 3. lokakuuta ottelulla ranskalaista Lensiä vastaan.