Jesse Lingard on pyytänyt anteeksi myönnettyään rattijuopumuksen ja saatuaan 57 000 punnan (noin 66 000 euroa) sakon.

Poliisi pysäytti 30-vuotiaan Lingardin 8. heinäkuuta Manchesterissa ja pelaajalla todettiin olevan lakisääteiseen rajaan verrattuna tuplasti alkoholia veressä.

Lingardille määrättiin viikkopalkkansa suuruinen sakko ja 18 kuukauden ajokielto, joka on rinnakkainen jo määrätyn kuuden kuukauden ajokiellon kanssa.

– Haluan tunnustaa virheeni ja pyytää julkisesti anteeksi tekoani, jota ei voi hyväksyä. Ymmärrän ja hyväksyn täysin virheeni seuraukset, kun vaaransin muiden hengen, kommentoi Lingard lausunnossaan.

– Olen pahoillani kaikille kannattajilleni ja kaikille, jotka ovat seuranneet ja tukeneet minua koko urani ajan. Hyväksyn oikeuden tuomion ja sakon.

Lingard aloitti ammattilaisuransa kasvattajaseurassaan Manchester Unitedissa, jota hän edusti kesään 2022 saakka. Viime kauden hän pelasi Nottingham Forestissa ja viime aikoina Lingard on harjoitellut sopimuksettomana pelaajana West Hamissa, jossa hän kävi lainalla toissa vuonna. Englannin A-maajoukkueessa Lingard on pelannut 32 ottelua, joista viimeisin oli reilut kaksi vuotta sitten.

Mirror Football

@MirrorFootball
Jesse Lingard hit with 18 months drink driving ban but denies racing £200k Lamborghini

mirror.co.uk/sport/football…

Linkki twiittiin.