Brighton kärsi torstaina kotikentällään 2-3-tappion AEK Ateenaa vastaan Eurooppa-liigassa. Kyseessä oli Albionin seurahistorian ensimmäinen ottelu europeleissä.

Kotijoukkue joutui avausjaksolla kahdesti tappiolle, mutta se nousi kummankin takaiskun jälkeen rangaistuspotkuosumalla tasoihin. Molemmat pilkut tuomittiin João Pedroon kohdistuneista virheistä ja brassihyökkääjä vastasi itse kummastakin maalista.

AEK oli toisella jaksolla pitkään alakynnessä, mutta se ratkaisi pelin hyväkseen 84. minuutilla. Ezequiel Ponce voitti hyökkäyspäässä tärkeän pääpallon, jatkoi juoksuaan maalille, sai pallon takaisin ja ujutti sen Jason Steelen ohi verkkoon.

Eurooppa-liigassa olivat torstaina vauhdissa myös Liverpool ja West Ham. Liverpool voitti LASK Linzin vieraissa 3-1 ja West Ham kaatoi TSC Bačka Topolan kotonaan samoin lukemin.

Konferenssiliigan puolella Aston Villa kärsi torstain ainoan englantilaisten tappion, kun se kaatui Legia Varsovan vieraana 2-3.