Arsenalin keskikenttäpelaaja Martin Ødegaard on solminut ”pitkän” jatkosopimuksen, kertoo seura sivuillaan.

Ødegaard, 24, on edustanut Arsenalia tammikuusta 2021 lähtien. Hän vietti ensimmäiset kuusi kuukauttaan Lontoossa lainalla Real Madridista, joka myi hänet lopulta Tykkimiehille 35 miljoonalla eurolla.

Norjalaistaiturin vanha diili olisi päättynyt ensi kauden jälkeen. Athleticin mukaan uusi sopimus ulottuu kesään 2028 saakka ja tekee hänestä Arsenalin parhaiten palkatun pelaajan.

Neuvottelut aloitettiin toukokuussa, ja ne saatiin mutkattomasti ja nopeasti maaliin. Häntä kohtaan on ollut kiinnostusta myös muualta, mutta Ødegaard edustajineen keskittyi täysin siihen, että hän haluaa jatkaa Arsenalissa.

– Päätös oli minulle helppo. Kuten olen sanonut monta kertaa, tunsin oloni kotoisaksi täällä ensimmäisestä päivästä lähtien, kommentoi Ødegaard seuran sivuilla.

– Siirryin paljon ympäriinsä ja minulla oli vaikeuksia asettua aloilleni, joten minusta tuntui, että tarvitsin paikan, jonne voin asettua ja jossa voin löytää kodin. Sen tein täällä, ja tunsin sen heti ensimmäisestä päivästä lähtien, joten minun oli helppo sitoutua tänne.

Kaikkiaan Ødegaard on pelannut Arsenalissa 112 ottelua tehden niissä yhteensä 27 maalia ja syöttäen 15. Viime kauden alusta lähtien hän on toiminut Tykkimiesten kapteenina.

Arsenal

@Arsenal
"I've found a place that feels like home."

Linkki twiittiin.