Manchester United palasi voittojen tielle, kun se kaatoi valioliigakamppailussa sarjanousija Burnleyn. Ottelun loppulukemat kirjattiin Unitedin hyväksi 1-0.

Ottelun hahmoksi nousi Jonny Evans, joka hiljattain solmi kauden pituisen sopimuksen Unitedin kanssa. Nyt 35-vuotias toppari nousi Unitedin avauskokoonpanoon – ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen.

Sen lisäksi, että Evans sai tililleen nollapelin, hän oli vahvasti mukana myös Unitedin hyökkäyspelissä. Evans puski pallon maaliin 25. minuutilla, mutta osuma hylättiin Rasmus Højlundin paitsiotilanteen vuoksi.

Parikymmentä minuuttia myöhemmin Evans tarjoili upean diagonaalipallon Bruno Fernandesille, joka latasi suoraan ilmasta takakulmaan.

Voiton myötä United nousi Valioliigassa tässä vaiheessa kahdeksanneksi. Kasassa on yhdeksän pistettä eli puolet sarjaa johtavan Man Cityn pistepotista. Burnley sen sijaan putosi sarjajumboksi. Joukkue on saanut kasaan vasta yhden pisteen.