Valioliigassa pelattiin lauantaina alkuillasta kolme ottelua.

Sarjakärki Manchester City nappasi 2-0 -voiton Nottingham Forestista. Erling Haaland ja Phil Foden tekivät Manchester Cityn maalit. Haaland on tehnyt alkukaudella jo kahdeksan maalia Valioliigassa.

Manchester City joutui pelaamaan käytännössä koko toisen jakson vajaamiehisenä, kun Rodri sai suoran punaisen kortin tartuttuaan Nottingham Forestin Morgan Gibbs-Whitea kaulasta. Rodri saa tempustaan kolmen ottelun pelikiellon. Kyseessä on 27-vuotiaan keskikenttäpelaajan uran ensimmäinen punainen kortti.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Rodri pihalle suoralla punaisella! Manchester Cityn pelaajamateriaali kapenee entisestään jos ja kun tästä pelikieltoa tulee. 😳

#valioliiga

Crystal Palace ja Fulham päätyivät paikalliskamppailussa maalittomaan tasapeliin. Seurat jatkavat tasapisteissä Valioliigan keskikastissa.

Sarjanousija Luton Town sen sijaan nappasi kauden ensimmäisten pisteen pelattuaan 1-1 -tasapelin Wolverhamptonin kanssa. Wolverhampton johti ottelua Pedro Neton maalilla, mutta se jäi laihaksi lohduksi, sillä miesylivoimalla pelannut Luton tuli tasoihin toisella jaksolla Carlton Morrisin rangaistuspotkumaalilla.

Valioliigassa pelataan lauantai-iltana kaksi ottelua. Brentford ja Everton iskevät yhteen klo 19.30 alkavassa ottelussa. Burnley haastaa Manchester Unitedin klo 22.00.