Jonny Evans uskoo André Onana onnistuvan vielä Manchester Unitedin paidassa. David De Gean korvaajaksi värvätyn kamerunilaisen alku Englannissa on ollut kivikkoinen.

Onana, 27, pelasi viime kaudella Internazionalen kanssa Mestarien liigan finaalissa. Ensimmäisissä otteluissa Englannissa pallot eivät ole tarttuneet käsiin samalla tavalla.

Onana otti syyt niskoilleen myös Man Unitedin keskiviikon 3-4-tappiosta Mestarien liigassa Bayern Münchenin vieraana. Manchesteriin kesällä palannut Evans, 35, vertaa kamerunilaisvahdin alkua De Gean ensimmäisiin kuukausiin seurassa.

De Gea korvasi Onanan tavoin Edwin van der Sarin kaltaisen legendan vuonna 2011.

– Se oli häneltä iso teko ottaa syyt niskoille sen ottelun jälkeen. Hänen ei olisi tarvinnut tehdä sitä, Evans kommentoi TNT Sportsille.

– Jokaisella pelaajalla on vaikeuksia tulla uuteen seuraan. Ehkä hän on ollut liian ankara itselleen.

– Olen nähnyt samaa aiemminkin. Olen itsekin kokenut sitä. Hän korvasi David De Gean, joka oli seurassa hyvin pitkään.

– Me kaikki myös muistamme Davidin alun Manchester Unitedissa. Hän koki ehkä myös alkuun sopeutumisvaikeuksia, mutta me näimme myöhemmin millaisen uran hän seurassa pelasi.

Man United kohtaa lauantai-iltana Valioliigassa vieraissa Burnleyn. United on hävinnyt viidestä ensimmäisestä ottelustaan kolme.

LUE MYÖS!