Antony palaa Manchester Unitedin harjoitusvahvuuteen. Manchester United tiedotti asiasta perjantaina.

Manchester United siirsi Antonyn sivuun edustusjoukkueen toiminnasta noin kolme viikkoa sitten.

Antonyn entinen kumppani Gabriela Cavallin on syyttänyt pelaajaa perheväkivallasta. Antony on viettänyt viime viikot Brasiliassa. Brasilialaisviranomaiset ovat käsitelleet asiaa São Paulossa. Antony kiistää entisen kumppaninsa väitteet.

Cavallin lisäksi myös kaksi muuta naista ovat syyttäneet Antonya väkivaltaisesta käytöksestä.

– Antony on tehnyt ja tekee edelleen yhteistyötä asiaa tutkineiden poliisien kanssa Brasiliassa ja Englannissa siitä lähtien, kun nämä syytökset tulivat ensimmäistä kertaa ilmi kesäkuussa. Antonyn työnantajana seura on päättänyt, että hän palaa harjoittelemaan Carringtoniin (Manchester Unitedin harjoituskeskukseen) ja on valittavissa otteluihin tutkimuksien jatkuessa. Tarkkailemme, miten asia kehittyy, Manchester United viittasi käynnissä oleviin poliisitutkimuksiin.

23-vuotias laitahyökkääjä pelasi alkukaudella neljässä sarjaottelussa. Antony matkusti Brasiliaan osallistuakseen maaotteluihin, mutta Brasilian jalkapalloliitto siirsi Antonyn syrjään maajoukkueesta, kun tuoreimmat syytökset nousivat julkisuuteen.

Manchester United

@ManUtd
The club have provided an update on Antony.

#MUFC