Liverpool koki sarjakauden avaustappionsa lauantai-iltana hävittyään Tottenhamille vieraskentällä 1-2. Lue lisää täältä.

Liverpool joutui pelaamaan valtaosan ottelusta vajaamiehisenä. Curtis Jones sai suoran punaisen kortin taklattuaan 26. minuutilla Tottenhamin Yves Bissoumaa. Diogo Jota sai sen sijaan kahden varoituksen myötä punaisen kortin noin 25 minuuttia ennen päätösvihellystä.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp antoi palaa lehdistötilaisuudessa.

– En ole koskaan nähnyt yhtä epäreilua ottelua. En ole koskaan aiemmin nähnyt ottelua, jossa on näin monta epäreilua päätöstä. Tämä on todellinen takaisku. En edes tiedä, miten paljon olisimme tuulettaneet tasapelipistettä. Nyt meillä ei ole sitäkään. En voisi olla ylpeämpi joukkueestani.

Kloppin mielestä kumpikaan punainen kortti ei ollut ulosajon arvoinen.

– Curtis astuu palloon, josta se menee vastustajaan. Se ei ollut paha taklaus. Curtis astui pallon päälle. Hän meni siihen kovaa ja sen jälkeen jalka meni pallon yli. Diogon ensimmäinen varoitus ei koskaan ollut keltaisen paikka.

Liverpoolin Luis Díaz iski avausjaksolla johtomaalin, mutta osuma hylättiin paitsiona. Hidastukset todistivat, ettei Díaz ollut tilanteessa paitsiossa. Klopp otti tapaukseen kantaa.

– Se ei ollut paitsio. Ei koskaan. He piirsivät linjat väärin. Joku avasi tauolla puhelimensa ja näimme sen kuvan Instagramissa tai Twitterissä. Tämä on selvä juttu. He piirsivät sen väärin. Olen varma, että ihmiset puhuvat tästä. Tätä on vaikea käsitellä.

Joël Matip teki lisäajalla oman maalin ohjattuaan laidalta tulleen keskityksen ohi Alissonin.

– Hän puolusti uskomattoman hyvin tänään. Se oli epäonnekas tilanne, Klopp viittasi maaliin.