Tottenham ja Liverpool iskivät yhteen lauantaina Lontoossa. Tottenham voitti ottelun värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-1.

Ottelun avausjaksoa on helppo kuvailla vauhdikkaaksi. Liverpoolin Curtis Jones sai 26. minuutilla suoran punaisen kortin. Jonesin jalka nousi kaksinkamppailutilanteessa Yves Bissouman sääreen.

Hetkeä myöhemmin Liverpoolin Luis Díaz onnistui maalinteossa, mutta osuma hylättiin paitsion vuoksi. Tilanne herätti paljon puhetta, sillä hidastusten perusteella Díaz ei näyttänyt olevan paitsiossa.

Tottenham meni johtoon 36. minuutilla. Richarlison pelasi pallon maalin edustalle ja Heung-min Son viimeisteli pelivälineen varmasti alakulmaan. 1-0. Tottenhamin ilo ei kestänyt kauaa. Cody Gakpo laukoi Liverpoolin tasoihin juuri ennen taukovihellystä.

Liverpool joutui kahden miehen vajaalle noin 25 minuuttia ennen päätösvihellystä. Diogo Jota otti kaksi keltaista korttia muutaman minuutin sisään ja pääsi ajoissa pukusuojiin.

Tottenham hallitsi kahden miehen ylivoimallaan selvästi pelitapahtumia ja yritti vimmatusti tehdä voittomaalin. Liverpool taisteli hienosti vajaamiehisenä ja oli jo napata pisteen mukaan, mutta toisin kävi. Voittomaali syntyi lopulta lisäajan viimeisellä minuutilla, kun Liverpoolin Joël Matip ohjasi laidalta tulleen keskityksen omaan maaliin.