Nottingham Forest ja Brentford päätyivät sunnuntaina 1-1 -tasapeliin Valioliigassa.

Brentford pelasi valtaosan toisesta jaksosta miesylivoimalla, kun Nottingham Forestin Moussa Niakhaté sai punaisen kortin.

Brentfordin pelaajat ja kannattajat pettyivät sunnuntaina VAR:n työskentelyyn. Brentford-mielisten mukaan joukkueelle olisi pitänyt antaa ottelussa kolme rangaistuspotkua.

Pallo osui kahdesti Nottingham-pelaajien käteen boksissa avausjaksolla, mutta niistä ei tuomittu pilkkua. Toisella jaksolla Nottingham Forestin maalivahti Matt Turner kaatoi Brentfordin Yoane Wissan, mutta sekään ei johtanut rangaistuspotkuun.

Brentford-luotsi Thomas Frankin mukaan Wissan kaataminen olisi pitänyt johtaa pilkkuun.

– Mielestäni jotkut valmentajat sanoisivat, että kyseessä on kaksi selvää pilkkua. Todennäköisesti itse sanoisin, että ymmärtäisin, miksi ne vihellettäisiin ja miksei vihellettäisi, Frank viittasi käsivirheisiin.

– Mielestäni siellä oli myös yksi selkeämpi pilkku. Se oli päivänselvä. Tuomarin olisi pitänyt viheltää se. Toisella jaksolla Wissa kaadettiin. Se oli selkeä, Frank vakuutti.

– Tiedän, että nyt on trendikästä puhua VAR:sta, mutta olen niin kyllästynyt puhumaan siitä. Haluaisin puhua paljon enemmän jalkapallosta, mutta ymmärrän, että meidän on keskusteltava VAR:sta. Minä myös tunnen sen kivun ja turhautumisen, kun päätökset eivät mene joukkueeni hyväksi. En voi sille mitään, joten minun on keskityttävä siihen, mihin voin vaikuttaa.