Zlatan Ibrahimovic kyseenalaistaa Erik ten Hagin aseman Manchester Unitedissa. Ruotsalaistähden mielestä hänen entisen seuransa tulisi harkita hollantilaisen tulevaisuutta Old Traffordilla.

Ten Hagin toinen kausi Manchester Unitedissa on alkanut poikkeuksellisen heikosti. Neljä tappiota seitsemään peliin on seuran historian heikoin aloitus Valioliigassa.

United myös hävisi kaksi viikkoa sitten Mestarien liigan avauksensa Bayern Münchenille.

Ten Hag voitti viiden vuoden aikana kolme Hollannin mestaruutta Ajaxissa. Zlatan uskoo, ettei hollantilainen ole välttämättä oikea mies Unitedille.

– Ajaxista saapuminen Unitediin on suuri muutos. Olen ollut molemmissa seuroissa. Niissä on molemmissa erilainen kurinalaisuus, Zlatan kommentoi Talk TV:lle.

– Mistä tällä valmentajalla on kokemusta? Nuorista kyvyistä. Unitedissa on erilainen mentaliteetti. Pelaajien on tarkoitus olla siellä isoja tähtiä. Heitä ei voi mielestäni kohdella samalla tavalla.

Kuinka paljon valmentajalle voi antaa vielä aikaa? Siitä päättävät omistajat. Kannattajilla ei ole kuitenkaan paljoa aikaa, sillä he haluavat voittaa. Ymmärrän heitä, koska heillä oli tapana voittaa ja he edelleen haluavat sitä.

Man United isännöi tänään turkkilaista Galatasarayta Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella.

LUE MYÖS!