Chelsean ja Evertonin ex-manageri Frank Lampard on kiinnostunut skottijätti Rangersin valmennuspestistä, kertoo BBC.

Rangers antoi viime sunnuntaina kenkää Michael Bealelle, joka ehti luotsata joukkuetta vajaan vuoden aikana. Ibrox Stadiumin isännät ovat aloittaneet kautensa Skotlannin Valioliigassa neljällä voitolla ja kolmella tappiolla, jääden seitsemän pisteen päähän Celticistä.

Lampard, 45, toimi viimeksi väliaikaisvalmentajana Chelseassa, jota hän luotsasi vakituisessa pestissä vuosina 2019-2021. Seuralegendan toinen jakso Chelsean peräsimessä oli lähinnä jatkumoa lontoolaisten katastrofimaiselle viime kaudelle, sillä Chelsea voitti Lampardin alaisuudessa 11 ottelustaan vain yhden.

Evertonissa Lampard vaikutti viime vuoden tammikuusta lähtien noin vuoden päivät. Hän onnistui säilyttämään Evertonin Valioliigassa ensimmäisellä kaudellaan, mutta putoamisuhka pysyi konkreettisena myös hänen toisella sesongillaan.

BBC kertoo, että Lampard olisi valmis neuvotteluihin Rangersin kanssa. Lehtitietojen mukaan tehtävään ovat ehdolla myös Pascal Jansen, Philippe Clement ja Kevin Muscat.

Rangers pelaa tällä hetkellä väliaikaisvalmentajien Steven Davisin ja Alex Raen alaisuudessa.

BBC Sport

@BBCSport
Frank Lampard is in the running for the Rangers job... 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

Linkki twiittiin.