Newcastle ja Manchester City pelasivat keskiviikkoiltana Mestarien liigan lohkovaiheen toisen kierroksen ottelunsa.

Newcastle kohtasi Pohjois-Englannissa PSG:n. Newcastle voitti ottelun komeasti 4-1 ja nousi lohkon kärkipaikalle.

St. James Parkilla oli suorastaan hurja tunnelma. Kyseessä oli Newcastlen ensimmäinen kotiottelu Mestarien liigassa yli 20 vuoteen.

Newcastle siirtyi johtoon 17. minuutilla, kun Miguel Almirón onnistui maalinteossa. Viitisen minuuttia ennen taukoa Dan Burn puski Newcastlen jo kahden maalin etumatkalle. Maalia tarkastettiin pitkään VAR:lta muun muassa mahdollisen käsivirheen vuoksi, mutta osuma hyväksyttiin.

Toisen jakson alussa Sean Longstaff iski jo Newcastlen kolmannen maalin. Lucas Hernández puski PSG:n avausmaalin hetki Longstaffin maalin jälkeen. PSG hallitsi pelitapahtumia Hernándezin kavennusmaalin jälkeen, mutta ei onnistunut lopulta nousemaan peliin mukaan. Viimeinen maali nähtiin lisäajalla, kun Fabian Schär riisti pallon ja laukoi sen 20 metristä sensaatiomaisesti yläkulmaan.

Mestarien liigan hallitseva mestari Manchester City kohtasi vieraskentällä saksalaisen RB Leipzigin. Manchester City voitti ottelun 3-1.

Phil Foden vei Manchester Cityn johtoon avausjakson puolivälissä, mutta Manchester City menetti johtoasemansa toisen jakson alussa, kun Loïs Openda tasoitti ottelun. Manchester City hallitsi peliä mielin määrin ja kykeni luomaan myös varsin laadukkaita maalintekopaikkoja, mutta viimeiset ratkaisut jäivät onnettomiksi.

Manchester City näytti jo menettävän pisteitä Saksan reissullaan, mutta Julián Álvarez oli tuttuun tapaan toista mieltä. Hyökkääjä iski voittomaalin kymmenisen minuuttia ennen loppua. Jérémy Doku iski lisäajalla loppuluvut 1-3:een.