Englannin maajoukkueen entinen laitahyökkääjä Andros Townsend on tehnyt tammikuuhun asti ulottuvan sopimuksen Luton Townin kanssa.

Townsend, 32, jäi viime kauden jälkeen ilman seuraa lähdettyään Evertonista, jossa hänen sopimuksensa päättyi. Häneltä repesi polven eturistiside maaliskuussa 2022, eikä hän ole pelannut sen jälkeen vielä yhtään kilpailullista ottelua miesten tasolla.

Kesällä Townsend oli lähellä siirtoa Burnleyyn, mutta diili kaatui viime hetkellä. Kokenut Valioliiga-laituri oli Lutonissa ensin testillä, kunnes osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen lyhyestä sopimuksesta.

– Olen nähnyt, missä voin auttaa tätä joukkuetta, ja toisaalta manageri on nähnyt, missä minä voin auttaa – olipa se sitten kentällä, pukuhuoneessa tai harjoituskentällä – innostukseni ja kokemukseni ansiosta, kommentoi Townsend Hattersin sivuilla.

– Lisäksi Luton on paikallisjoukkueeni – asun 20-25 minuutin matkan päässä, joten olen pitänyt silmällä heidän edistymistään. Seurasin Mestaruussarjan karsintafinaalia, ja heidän voittonsa oli hieno asia seuralle.

– En koskaan uskonut, että vetäisin Lutonin paidan ylleni, joten on valtava kunnia päästä pelaamaan jälleen Valioliigassa tälle seuralle. Toivottavasti voin auttaa tätä seuraa saamaan mahdollisimman monta pistettä ja katsotaan, mihin se vie meidät.

Luton on kahdeksan kierroksen jälkeen Valioliigassa 17. sijalla.

Linkki twiittiin.