Manchester United ei ole varma, haluaako se käyttää hyökkääjä Anthony Martialin jatko-option, kertoo ESPN.

United on suunnitellut käyttävänsä Aaron Wan-Bissakan ja Victor Lindelöfin optiot, mutta Martialin, 27, kohdalla seura tarvitsee lisää aikaa miettiä.

Martialilla päättyy sopimus ensi kesänä, kuten Wan-Bissakalla ja Lindelöfillä, joten hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta, ellei optiota käytetä tai uutta sopimusta tule.

Ranskalaishyökkääjä on pudonnut nokkimisjärjestyksessä uuden hankinnan Rasmus Højlundin taakse. Lisäksi tilannetta monimutkaistavat Martialin loukkaantumishistoria ja hänen iso palkkansa. Martial oli pelkästään viime kaudella sivussa 27 ottelusta erilaisten vammojen ja vaivojen takia.

ESPN:n mukaan Manchester United oli kesällä valmis luopumaan Martialista, mutta ainoa varteenotettava tarjous tuli Saudi-Arabiasta, eikä häntä kiinnostanut neuvotella siirrosta Lähi-itään.

Martialin tulevaisuus riippuu pitkälti siitä, miten hän esiintyy loppukauden aikana. Hänellä on tammikuusta lähtien mahdollisuus neuvotella ulkomaisten seurojen kanssa esisopimuksesta, jos United ei ole siihen mennessä käyttänyt hänen optiotaan tai tehnyt hänen kanssaan uutta diiliä.