Manchester United päävalmentaja Erik ten Hag siirsi Jadon Sanchon sivuun joukkueen toiminnasta syyskuun alussa. 

Ten Hag jätti Sanchon ulos syyskuun alussa pelatusta Arsenal-ottelusta ja ilmoitti syyksi sen, ettei pelaaja ollut harjoitellut tarpeeksi hyvin. Sancho koki tulleensa loukatuksi ja julkaisi sosiaalisessa mediassa viestin, jossa hän kertoi ten Hagin valehtelevan. Lisäksi Sancho ilmoitti kyllästyneensä olemaan jatkuvasti syntipukki joukkueen ongelmiin.

Sancho on sittemmin harjoitellut fysiikkavalmentajan kanssa seuran akatemian tiloissa. Sancho ei ole tervetullut edustusjoukkueen tiloihin ennen kuin pyytää anteeksi ten Hagilta, mutta Sancho ei ole ainakaan toistaiseksi suostunut siihen.

Mittavalla pelaajaurallaan yli 320 valioliigaottelua pelanneen Gabriel Agbonlahorin mielestä anteeksipyyntö ei enää ratkaise mitään, koska se tulisi joka tapauksessa liian myöhään.

– Uskon, että nyt on jo liian myöhäistä. Vaikka Sancho pyytäisikin anteeksi, niin on jo kulunut liian paljon aikaa. Se on vähän sama asia kuin riitelisit tyttöystäväsi kanssa. Vaikka pyydät anteeksi, jää tilanne silti epämukavaksi. Vaikka Sancho pyytäisi anteeksi, en näe hänen yhtäkkiä palaavan penkille tai pelaamaan. En yksinkertaisesti näe sen tapahtuvan, koska hän häpäisi ten Hagin, Agbonlahor muistutti talkSPORT:lle.

– Viikkoja on kulunut, enkä usko hänen palaavan joukkueeseen. Uskon Sanchon pakottavan siirron muualle tammikuussa, mutta uskon hänen agenttinsa olevan pettynyt. Sancho on antanut itsestään huonon kuvan tilannetta seuraaville seuroille.