Qatarilainen pankkiiri sheikki Jassim bin Hamad al-Thani on ilmoittanut Manchester Unitedin omistajille, Glazerin perheelle, vetäytyvänsä seuran ostoprosessista, kertoo Guardian.

Sheikki Jassim pitää Glazerin perheen arviota erittäin epärealistisena verrattuna yli 5 miljardin punnan lopulliseen tarjoukseensa.

Uusin käänne jättää Sir Jim Ratcliffen ainoaksi jäljellä olevaksi tahoksi, joka on julkisesti ilmoittanut halustaan ostaa seura. Ineosin toimitusjohtajan alkuperäinen tarjous koski noin 51 prosenttia Unitedista, mutta hiljattain kerrottiin, että tarjous on muuttunut 25 prosentin omistusosuudeksi.

Sheikki Jassimin tarjous koski 100 prosentin osuutta Unitedista, ja se takasi lisärahoitusta seuran velkojen maksamiseksi kokonaan. Hän oli myös luvannut lisää varoja muun muassa pelaajasiirtojen rahoittamiseen sekä uuden stadionin ja harjoituskeskuksen rakentamiseen.

Jos Ratcliffen tarjous hyväksytään, yksi tai useampi Glazereista jäisi seuran omistusportaaseen, mikä ei varmasti miellyttäisi Unitedin kannattajia. Fanit ovat osoittaneet mieltään Glazerin perhettä vastaan vuosien ajan.

Linkki twiittiin.