Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Casemiro on sivussa lauantain vierasottelusta Sheffield Unitedia vastaan ”lievän” loukkaantumisen takia.

Casemiro, 31, loukkaantui viikko sitten Brasilian MM-karsintaottelussa Venezuelaa vastaan, mutta keskiviikkona hän pelasi jälleen täydet minuutit Uruguayn vieraana.

United vahvisti torstaina, että Casemiro ei ole osallistunut joukkueen harjoituksiin, koska hän on jäänyt seuran suosituksesta Brasiliaan toipumaan pienestä vaivastaan.

Casemiron odotetaan palaavan Manchesteriin viikonlopun jälkeen, mutta hän on pelikiellossa ensi tiistaina Mestarien liigan ottelussa FC Kööpenhaminaa vastaan.

Manchester Unitedin sairastuvalta kuuluu myös hyviä uutisia. Puolustajat Raphaël Varane ja Sergio Reguilón palasivat tällä viikolla harjoituksiin oltuaan viime aikoina sivussa peleistä. Myös keskikenttäpelaaja Sofyan Amrabat on osallistunut Unitedin treeneihin, vaikka hän ei osallistunut maajoukkuetauolla Marokon peleihin Liberiaa ja Norsunluurannikkoa vastaan.

Hyökkääjä Rasmus Højlund on myös ollut mukana harjoituksissa, vaikka hän koki kovia tiistaina Tanskan EM-karsintaottelussa San Marinoa vastaan.

Manchester United

@ManUtd
ℹ️ Encouraging news from our training camp ahead of Saturday's #PL return.

#MUFC || #SHUMUN

Linkki twiittiin.