Kuluvalla kaudella Valioliigan mestaruustaistelun lisäksi Mestarien liigaan osallistuvan Arsenalin hyökkäyspään materiaalia on pidetty varsin kapeana. Arsenal-luotsi Mikel Artetalla on käytännössä vain kaksi vaihtoehtoa kärjekseen.

Arsenalia pelaajaurallaan vuodet 2008-10 edustaneen Mikaël Silvestren mukaan joukkue kaipaa uutta hyökkääjää.

Muun muassa Ian Wrightin ja Roy Keanen mielestä Arsenalin pitäisi hankkia Ivan Toney Brentfordista, mutta Silvestre nosti esiin erilaisen vaihtoehdon. Silvestre kannattaa Aston Villan Ollie Watkinsin hankintaa.

Watkins allekirjoitti hiljattain viisivuotisen jatkosopimuksen Aston Villan kanssa. 27-vuotias kärki on viimeistellyt alkukaudella Valioliigassa neljä maalia ja antanut toiset neljä maalisyöttöä.

– Tällä hetkellä joukkueessa on Eddie Nketiahin ja Gabriel Jesusin kaltaisia hyökkääjiä, mutta kolmannen kärjen hankkiminen voisi tuoda tällä tasolla tarvittavaa luksusta. Varsinkin huomioiden sen, miten paljon Arsenal voi pelata otteluita tällä kaudella. Joukkue tarvitsee aina tervehenkistä kilpailutilannetta ja laatua, joten jos Arsenal hankkii uuden kärjen lähiaikoina, niin mielestäni sen pitäisi olla Watkins ennemmin kuin Toney, Silvestre totesi GGReconille.