Andy Carroll siirtyi elo-syyskuun vaihteessa Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Amiensiin. 

Carroll, 34, aloitti kauden Englannin Ykkösliigassa pelaavassa Readingissa, mutta siirtoikkunan lopussa edessä oli muutto Ranskaan. 

Carroll on toiminut pitkälti joukkueensa kakkoskärkenä, mutta onnistui maalinteossa edellisellä sarjakierroksella.

Entinen Liverpool-hyökkääjä iloitsi Daily Mailin haastattelussa, miten häntä ei tunnisteta Ranskassa. Carroll voi elää normaalia elämää ilman julkisuuden tuomaa painetta.

– Halusin uuden haasteen. Halusin täysin erilaisen haasteen uudessa maassa. Toivoin uutta alkua. Puhuin agenttini kanssa ja sanoin hänelle, että etsi minulle ulkomainen seura. Tulin tänne ja koen tämän oikeaksi osoitteeksi.

– Täältä on puolentoista tunnin matka Englantiin. Täällä voin viedä lapseni eläintarhaan, eikä kukaan pyydä minulta yhteiskuvia tai nimikirjoituksia. Täällä on pieni paikallinen pubi, minne menin katsomaan muutaman kaverini kanssa katsomaan, kun Newcastle voitti PSG:n Mestarien liigassa. Kukaan ei sanonut minulle sanaakaan.

– Täällä voin mennä leipomoon ja ostaa leipää, eikä kukaan kysy minulta, miten ottelu sujui tai pyydä yhteiskuvaa. Täällä tunnen itseni normaaliksi. Halusin vain lähteä Englannista ja olla vapaa. Halusin olla oma itseni.

LUE MYÖS: Andy Carroll toivoi epäonnistuvansa Liverpoolin lääkärintarkastuksessa: ”Yhtäkkiä löysin itseni helikopterista”