Jarrad Branthwaite on pelannut vahvan alkukauden Evertonin takalinjoilla.

Joukkueen kausi on lähtenyt käyntiin odotetun vaikeasti, mutta toppari on silti kyennyt esiintymään edukseen. Branthwaite on napannut itselleen selvän avauskokoonpanon paikan Evertonin puolustuksessa. 21-vuotias toppari vietti viime kauden lainalla PSV:ssä.

Pelaajaurallaan Liverpoolin kanssa muun muassa Englannin pääsarjamestaruuden voittaneen John Aldridgen mukaan Liverpoolin kannattaisi olla toden teolla Branthwaiten kintereillä.

– En halua suututtaa Evertonin kannattajia ja lisäksi Liverpool harvoin hankkii pelaajia Evertonista, mutta uskon, että Branthwaitella on potentiaalia kehittyä todelliseksi huippupuolustajaksi ja Englannin A-maajoukkueen avauskokoonpanon pelaajaksi. Mielestäni jo se on mielenkiintoista, että Klopp puhui lehdistötilaisuudessa Branthwaitesta, Aldridge totesi Liverpool Echolle.

– Hän on todennäköisesti useiden seurojen kiikareissa ja muun muassa Manchester United on mainittu mahdollisena uutena osoitteena, mutta Evertonin on päätettävä, mitä he aikovat tehdä hänen kanssaan. Liverpool etsi pitkään vasenta topparia, mutta seura ei lopulta hankkinut sellaista. Jos Liverpool yrittäisi hankkia hänet, nousisi hinta todennäköisesti todella suureksi, koska englantilaispelaajien hintalapussa on paljon lisää – kuten olemme aiemminkin nähneet.

Branthwaiten sopimus Evertonin kanssa päättyy kesällä 2027.