Liverpoolin hyökkääjä Diogo Jota omisti sunnuntaina maalinsa joukkuekaverilleen Luis Díazille, joka käy yksityiselämässään karmivaa tilannetta läpi.

Viikonloppuna selvisi, että Díazin, 26, vanhemmat kidnapattiin Kolumbiassa, kun moottoripyörillä liikkuneet asemiehet pysäyttivät heidät.

Kolumbialaislaiturin äiti pelastettiin myöhemmin, mutta hänen isänsä on edelleen kateissa. Etsintöjä suoritetaan ja poliisin ja armeijan voimin.

Jota, 26, vastasi sunnuntaina pelin avausmaalista, kun Liverpool voitti Nottingham Forestin Valioliigassa 3-0. Osumansa jälkeen portugalilaistaituri osoitti tukensa Díazille nostamalla ilmaan tämän pelipaidan. Kolumbian maajoukkuepelaaja ei itse ollut mukana ottelussa.

– Luis oli kanssamme joukkueen hotellilla ja sitten hän lähti kotiin. Tämä on todella vaikea tilanne. En tiedä, miten kukaan reagoisi, jos se tapahtuisi omalle kohdalle, kommentoi Jota BBC:n mukaan.

– Hänen oli tarkoitus pelata. Minä pelasin hänen sijastaan ja näytin hänen paitaansa osoittaakseni, että me olemme hänen tukenaan. Toivottavasti kaikki järjestyy.

– On käsittämätöntä ajatella, että tällaista voi tapahtua. Voimme vain tukea häntä ja osoittaa, että olemme hänen kanssaan.

B/R Football

@brfootball
Diogo Jota dedicates his goal to Luis Díaz ❤️

Linkki twiittiin.