Pepe Reina siirtyi Villarrealista Liverpooliin kesällä 2005.

Liverpool oli juuri voittanut Mestarien liigan Rafa Benítezin alaisuudessa. Reina torjui Liverpoolin ykkösvahtina kahdeksan vuoden ajan. Reina pelasi Liverpoolissa 394 virallista ottelua ja juhli seurassa muun muassa FA Cupin mestaruutta.

Ura on sittemmin jatkunut Saksassa, Italiassa ja kotimaassa Espanjassa. Reina, 41, on pelannut kuluvalla kaudella kolme ottelua Villarrealin maalilla. Reina on joukkueen kakkosmaalivahti.

Athletic haastatteli Reinaa, joka unelmoi paluusta Anfieldille – tapahtui se sitten pelaajana tai kannattajana.

– Palasin pelaajana Anfieldille vain kertaalleen. Se tapahtui Aston Villan kanssa koronapandemian aikana, kun pelasimme tyhjille katsomoille. Tunsin menettäneeni jotain todella suurta, mutta minulla on vielä aikaa. Jos en palaa Anfieldille ennen urani lopettamista, palaan sinne varmasti kannattajana nauttimaan tunnelmasta.

Reina aikoo ryhtyä pelaajauransa jälkeen valmentajaksi.

– Yritän valmistautua pelaajaurani jälkeiseen elämään. Kenties jonain päivänä palaan Anfieldille valmentajana. Haluan olla valmentaja, enkä vain maalivahtivalmentaja. Arvostan entisiä maalivahteja, kuten Julen Lopeteguita ja Nunoa, jotka ovat lähteneet sille tielle, Reina viittasi valmentamiseen.