Erling Haaland tuuletti ensimmäistä maaliaan samalla tavalla kuin Valioliiga-kilpailija Chelsean legendaarinen hyökkääjä Didier Drogba, kun Manchester City murjoi Young Boysin Mestarien liigassa tiistai-iltana.

LUE MYÖS: Erling Haaland taas liekeissä! Man City teki historiaa ja leikitteli jatkoon Mestarien liigassa

Syy osan yllättäneelle imitaatiolle löytyy lokakuun lopulla pidetystä Ballon d’Or -palkintoseremoniasta, johon kumpikin maalitykki osallistui.

Sen jälkeen kun Englannin hyökkääjälegenda Gary Lineker oli vastaanottanut Gerd Muller -pokaalin seremoniassa, haastoi Drogba Haalandin tuulettamaan seuraavaa maaliaan joko samalla tavalla kuin hän tai Lineker.

LUE MYÖS: Erling Haaland sai vastustajalta erikoisen pyynnön kesken pelin – ”Et voi tehdä näin!”

– Heitän sinulle haasteen seuraavan maalisi koittaessa: sinun on valittava joko Didier Drogban ja Gary Linekerin maalituuletuksen välillä.

Haaland näytti valinneen norsunluurannikkolaisikonin Linekerin sijaan, kun hän upotti tiistaina pilkun Young Boysin verkkoon ja tuuletti osumaansa heiluttaen käsiään Drogbalta tutulla tavalla.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

ESPN FC

@ESPNFC
At the Ballon d'Or ceremony, Didier Drogba challenged Erling Haaland to celebrate his next goal with either his or Gary Lineker's celebration.

Haaland chose Drogba's after his UCL goal today 🥶

Myös Drogba itse jakoi videon tuuletuksesta omalle Instagram-tililleen.

– Erling Haaland, sanojesi mittainen mies! Drogba kirjoitti kuvatekstiin.

Haaland, joka jäi ilman uransa ensimmäistä Ballon d’Oria jäätyään kakkoseksi kahdeksankertaiselle voittajalle Lionel Messin, teki ottelun toisella puoliajalla toisenkin maalin Manchester Cityn voittaessa Young Boysin 3–0-lukemin.