FC Kööpenhamina isännöi Manchester Unitedia keskiviikkoiltana Mestarien liigassa.

FC Kööpenhaminan kotiottelut ovat tunnettuja kannattajien luomasta tunnelmasta. Loppuunmyyty Parken todistanee myös keskiviikkoiltana suuria tifoja ja soihdutuksia.

Tanskalaisseuran päävalmentaja Jacob Neestrup väittää, että Parkenilla on selvästi parempi tunnelma ja intensiteetti kuin Old Traffordilla. Neestrupin mukaan FC Kööpenhaminan otteluissa on muutenkin keskimäärin huomattavasti parempi tunnelma kuin valioliigaotteluissa.

– Mitä he voivat odottaa? Voin sanoa kaikella kunnioituksella, että tunsin sen historiallisen fiiliksen astuttuani Old Traffordille. Mutta Old Traffordia ei voi mitenkään verrata Parkenin kanssa, koska täällä intensiteetti on sata kertaa parempi kuin pari viikkoa sitten. Ja meille tällainen fiilis on normaali standardi ja totta puhuen se on paljon korkeampi kuin Valioliigassa.

Manchester Unitedin Christian Eriksen on pelannut Tanskan A-maajoukkueen kanssa lukuisia kertoja Parkenilla. Eriksen ei ollut kuitenkaan välttämättä samaa mieltä Neestrupin kanssa.

– En ole koskaan pelannut FC Kööpenhaminaa vastaan Parkenilla. Olen pelannut siellä vain maajoukkueen kanssa. Tiedän, että maaotteluissa tunnelma on hyvin erityinen, joten odotan samanlaista tässäkin ottelussa. Mutta en tiedä, onko se muka sata kertaa parempi kuin Old Traffordilla. En ole varma siitä, Eriksen vastasi.