Manchester United hävisi keskiviikkona FC Kööpenhaminan vieraana 3-4 Mestarien liigassa.

United siirtyi jo kolmannella peliminuutilla johtoon yksinkertaisen, mutta tehokkaan kuvion päätteeksi. Puolustus keskittyi kulmalipulla Marcus Rashfordiin ja Aaron Wan-Bissakaan, joka vapautti Scott McTominayn rangaistusalueelle. Skottipelaaja löysi nopeasti maalin edustalta Rasmus Højlundin, joka pääsi rokottamaan ex-seuraansa avopaikasta.

Vajaan puolen tunnin kohdalla United osui toistamiseen. Kööpenhamina menetti pallon keskikentällä ja Bruno Fernandes pelasi Alejandro Garnachon vauhtiin. Argentiinalaislaiturin veto torjuttiin, mutta Højlund oli paikalla iskemässä irtopallon sisään.

Ensimmäisen jakson varsinainen peliaika lähestyi loppuaan, kun Unitedin Marcus Rashford sai suoran punaisen kortin. Videolta tarkistettiin tilanne, jossa Rashford yritti suojata palloa, mutta astui vahingossa vastustajan nilkan päälle. Tuomiona kentältäpoisto.

Vain hetkeä myöhemmin kotijoukkue kavensi. Diogo Goncalves jatkoi Peter Ankersenin keskityksen maalille ja Mohamed Elyounoussi viimeisteli.

Avausjakson lisäjalla Kööpenhamina sai pilkun käsivirheestä. Vetovastuun otti Goncalves, joka toi isännät tasoihin.

Toista puolikasta oli takana 20 minuuttia, kun myös Unitedille vihellettiin pilkku käsivirheestä. Pallon taakse asteli Fernandes, joka latasi voimakkaan kudin vasempaan ylänurkkaan.

United puolusti pitkään alivoimalla ansiokkaasti ja sai pidettyä Kööpenhaminan poissa vaarallisilta tekopaikoilta. Lopulta manchesterilaisten muuri kuitenkin murtui. Rasmus Falkin keskitys löysi takatolpalta Lukas Leragerin, joka laittoi pallon sisään.

Eikä siinä vielä kaikki. Kööpenhamina vyörytti hyökkäyksiä Unitedin maalille, ja lopulta paine kasvoi liian suureksi. Manchesterilaiset eivät saaneet purettua keskitystä kunnolla rangaistusalueeltaan ja pallo tuli Roony Bardghjille, joka pamautti puolivolleylla voiton kotijoukkueelle.

A-lohkon illan toisessa ottelussa Bayern München voitti Galatasarayn kotikentällään 2-1 ja varmisti siten paikkansa pudotuspeleissä. Manchester United on lohkossa viimeisenä, pisteen perässä FC Kööpenhaminaa ja Galatasarayta.

A-lohkon tilanne
#JoukkueOVTHMP
1Bayern München BM651012-616
2FC Köbenhavn FCC62228-88
3Galatasaray SK GAL612310-135
4Manchester United Man Utd611412-154

Manchester United

@ManUtd
⏹️ 10-man United are defeated in Denmark.

#MUFC || #UCL

Linkki twiittiin.